ทำไมการแก้จมูกจึงสำคัญ และต้องคิดให้ดีกว่าครั้งแรก?

ทำไมการแก้จมูกจึงสำคัญ และต้องคิดให้ดีกว่าครั้งแรก?
Why is revision rhinoplasty important?

02

 

คนส่วนใหญ่มักคิดว่า จมูกสามารถบ่งบอกถึงภาพรวมของตัวเองได้ เนื่องจากจมูกเป็นอวัยวะที่อยู่ตรงกลางของใบหน้า และนี่คือเหตุผลทำไมการศัลยกรรมจมูกจึงเป็นอวัยวะที่คนส่วนใหญ่มักทำเป็นอันดับแรก ทั้งนี้การศัลยกรรมจมูกนั้นมีหลายวิธีมาก ขึ้นอยู่กับปัญหาของคนแต่ละคนและรูปทรงจมูกเดิม และเนื่องจากคนเรามีความชอบและความสมมาตรบนใบหน้าไม่เท่ากัน แม้จะใช้เทคนิคเดียวกันผลของการศัลยกรรมอาจจะออกมาแตกต่างกันได้ ยิ่งไปกว่านั้นมีหลายคนมากในสังคมปัจจุบันที่พึงพอใจกับการทำจมูกในครั้งแรก แต่ก็มีคนไม่น้อยเช่นกันที่ต้องแก้ รอบ 2 รอบ 3 หรือแม้กระทั่งรอบที่4 ในการแก้จมูกให้สวย ถูกใจ
Many people think the nose determines the overall aura of a person since it’s located in the very middle of the face, and this is why rhinoplasty is the most commonly done plastic surgery. Various surgery methods exist depending on the each individual’s facial contour and original nose shape. Since each individual has different preferences and facial ratios, the surgery result can vary even if the same procedure was done. Also, some people may be satisfied with their surgery result at once, but you have to know that there are also a lot of people who go through 2nd, 3rd and even 4th revision surgery.

 

01 (1)

มีเหตุผลมากมายที่คนส่วนใหญ่เลือกที่จะศัลยกรรมแก้จมูก ไม่ว่าจะเป็นปัญหาจมูกเบี้ยว เอียง, การใส่ซิลิโคนที่สูงหรือต่ำเกินไป หรือ ความไม่เป็นธรรมชาติ โดยเฉพาะผู้ที่มีผิวหนังบาง การใส่ซิลิโคนที่โด่ง ยาว เกินพอดี อาจทำให้ปลายจมูกบางและแดงได้ นี่จึงเป็นเหตุผลที่คนส่วนใหญ่ตัดสินใจแก้จมูกจากผลงานของหมอที่ไม่เชี่ยวชาญด้านนี้โดยเฉพาะ

There are different reasons for revision rhinoplasty. It may be due to complications such as deviation, excessively low or high implant, and unnaturalness. Also, for those who have thin skin, the nose tip can turn red if the nose is over-extended. Some people go through revision surgery after an unsatisfactory surgery done by doctors who are not specialists in the field.

00

จะดีที่สุด หากเราเลือกสถานพยาบาลที่เชี่ยวชาญด้านการแก้จมูกจริงๆ เพราะการแก้จมูกนั้นยากกว่าการทำศัลยกรรมครั้งแรกมาก การแก้ต้องอาศัยเทคนิค และความพิถีพิถันมากกว่า เพื่อหลีกเลี่ยงปัญหาที่จะทำให้เนื้อเยื่อบริเวณรอบจมูกเสียหายมากกว่าเดิม

It is best to select the right hospital which is specialized in revision surgery because unlike the initial surgery, revision cases require very careful approach in order to prevent further skin tissue damage.

 

กว่า 20 ปีที่วอนจินได้ค้นคว้า ฝึกฝนเทคนิคต่างๆในการแก้จมูก โดยหมอเฉพาะทางที่มุ่งหวังให้เห็นผลลัพธิ์ที่ดีที่สุด ทีมแพทย์ของวอนจินได้สืบหาถึงต้นตอ สาเหตุต่างๆที่สามารถเกิดขึ้นในการทำศัลยกรรมก่อนหน้า และได้วางแผนใหม่ ให้สอดคล้องกับความต้องการของคนไข้ร่วมไปกับการแก้จมูกในครั้งใหม่อีกด้วย

For 20 years, Wonjin has been studying on effective methods of revision rhinoplasty and 10 specialist doctors will be responsible for the desired outcomes. Our medical staffs first define the materials used mistakes made during the previous surgery, and plan the surgery in detail according the patients’ preferences.

 

7

 

สำหรับเคสแก้จมูก จะใช้ระยะเวลาการพักฟื้นนานกว่าปกติ เนื่องจากผลกระทบของเนื้อเยื้อที่ถูกทำลาย วอนจินได้เล็งเห็นถึงข้อนี้ จึงให้ความสำคัญมากขึ้นในความแม่นยำระหว่างการผ่าตัด รวมไปถึงการวางแผนในขั้นตอนการผ่าตัดด้วย เพื่อช่วยลดระยะเวลาในการพักฟื้นให้หายเร็วมากขึ้น

Revision cases usually take longer in the recovery since it is affecting damaged tissues again. Wonjin shortens the entire operation time but increases the preciseness after a detailed surgery planning, and therefore, the recovery time is greatly reduced.

 

눈,코,윤곽3_권0_02

 

ความปลอดภัยและความพึงพอใจในการแก้จมูก คุณเองก็สามารถมีได้ที่วอนจิน ทั้งนี้เรามีผู้เชี่ยวชาญที่มีประสบการ์ณรวมไปถึงแพทย์เฉพาะทางที่จะมาช่วยคุณให้มี “จมูกสวย” อีกครั้งได้ สนใจสามารถสอบถามเพิ่มเติมได้ที่ Line: @wonjinthailand และมาพบกันนะคะ

Safe and satisfactory revision rhinoplasty – You can trust Wonjin. Most importantly, we have consultants with a lot of experience and doctors who have proved know-hows in dealing such cases by using the right method and materials that suit each patients’ preferences. If you have any question, please add line ID: @wonjinthailand. We hope to see you soon.