รู้หรือไม่? ศัลยกรรมยกมุมปากสามารถสร้างความประทับใจแรกพบได้

Shortlink: https://www.wonjinthailand.com/?p=6995

รู้หรือไม่? ศัลยกรรมยกมุมปากสามารถสร้างความประทับใจแรกพบได้

Making a Good Impression with Mouth Corner Lifting

ศัลยกรรมยกมุมปากวอนจิน

มีการวิจัยบอกว่าคนเราจะใช้เวลา 3 วินาทีเท่านั้นในการสร้างความประทับใจเมื่อแรกพบ ดังนั้นจึงมีหลายปัจจัยที่สามารถสร้างความประทับใจที่ดีได้ เช่น การแต่งตัว บุคคลิกภาพ แฟชั่น ฯลฯ แต่ถึงอย่างไรก็ตามสิ่งที่สำคัญที่สุดคือ รอยยิ้มที่สดใสและนุ่มนวลบนใบหน้า

There was a research stated that people only need 3 seconds to form a first impression once they meet the others. So many factors that could effect the first impression, which are appearance, body figure, fashion, etc. However, the most important thing out of all is a bright and soft smile on your face.

ปากคว่ำก่อนศัลยกรรมที่วอนจิน

 

สำหรับผู้ที่มีริมฝีปากตก เป็นสาเหตุให้ ใบหน้าดูบึ้งตึง แลดูไม่น่าเข้าหา แต่กับผู้ที่มีริมฝีปากยิ้มตลอดเวลา จะทำให้ดูมีความสุข และน่าเข้าหามากกว่า ดังนั้นนี่คือสาเหตุว่าทำไมคนเราถึงจำเป็นต้องทำศัลยกรรมยกมุมปาก เพื่อที่จะให้มุมปากได้รูปที่สวยงามและดูเด็กมากขึ้น

A person with a dropped mouth corner gives a weak and unsatisfied impression while a person with a smile mouth corner gives a happy and positive impression. That is why recently many people were attracted to do a mouth corner lifting surgery to improve their mouth corner shape and to make themselves look younger.

มุมปากวอนจิน

 

การศัลยกรรมยกมุมปาก ศัลยแพทย์จะนำกล้ามเนื้อที่ทำให้มุมปากตกออก และขยับไปตรงจุดที่สามารถยกมุมปากให้ยิ้มขึ้นได้ การศัลยกรรมนี้สามารถช่วยให้ผู้ที่ใบหน้าจืด ไม่น่าเข้าหา กลายเป็นคนที่สวยและน่ารักขึ้น ทั้งนี้การศัลยกรรมยกมุมปากไม่เพียงแต่ทำให้เราดูดีขึ้นเท่านั้น ทั้งยังช่วยเรื่องหน้าแก่ก่อนวัยได้อีกด้วย

A mouth corner lifting surgery removes a part of muscle that causing a dropped mouth corner and relocates it to lift the mouth corner. This surgery could even improve a person with a non-expression impression to a person with a bright and cute image. It does not only give a positive image but also gives an anti-aging effect.

Smile Girl Young Gloss Lips Red Lips Mouth

สมัยนี้การศัลยกรรมยกมุมปากถือเป็นเรื่องที่ฮิตมากขึ้น เพราะคนส่วนใหญ่เชื่อว่าการทำหน้าให้ดูสดใส จะช่วยให้ผ่านการสัมภาษณ์งานได้ง่าย รอยยิ้มที่สวยและจริงใจถือเป็นสิ่งที่สำคัญที่สุดในตัวเรา หากเราเลือกที่จะทำงานเกี่ยวกับการบริการ

Recently people are looking for a mouth corner lifting surgery to create a brighter image that could even lead to a better result during a job interview. A bright smile is the most important thing especially for a person who wants to work at a service industry.

 

ในสมัยก่อน การศัลยกรรมยกมุมปากถือเป็นเรื่องที่ควรทำก่อนไปสัมภาษณ์งาน แต่เดี๋ยวนี้กลับเป็นการศัลยกรรมที่ฮิตมากกว่าเดิมอีก เพราะการศัลยกรรมยกมุมปากสามารถทำให้รูปลักษณ์ภายนอกของเราดูสวยและมีเสน่ห์มากขึ้น

In the past, a mouth corner lifting was known to be done before a job interview but recently it gained much more popularity by improving someone’s image to a better one.

 

การทำศัลยกรรมยกมุมปากถือเป็นเรื่องที่ค่อนข้างง่าย สำหรับศัลยแพทย์ผู้มีทักษะเชี่ยวชาญและประสบการณ์ยาวนานอย่างวอนจิน เพราะต้องคำนวนองศาและเทคนิคการผ่าตัดที่ถูกต้อง ให้เหมาะสมกับตัวคนไข้

A mouth corner lifting surgery is considerably a simple surgery yet it is important to be performed by a professional and experienced surgeon because it is greatly depending on the direction of angle and the degree of incision.

 

ศัลยกรรมยกมุมปากวอนจิน

ยิ่งไปกว่านั้น การศัลยกรรมยกมุมปากไม่เพียงแต่ช่วยยกมุมปากให้ดูดีขึ้น แต่ยังต้องการเทคนิคที่ซับซ้อนเพื่อให้ปากเราดูสวยงาม ธรรมชาติ และเหมาะกับรูปหน้าทั้งหมด

This surgery is not just lifting the corner of the mouth but it also need a sophisticated techniques to achieve the most natural and beautiful proportion of your lips and overall’s face.

 

ดังนั้นการวิเคราะห์เบื้องต้นก่อนการผ่าตัดถือเป็นเรื่องที่ควรกระทำ และระหว่างการวิเคราะห์ศัลยแพทย์จะทำการประเมินลักษณะของปาก ความสั้น ความสมส่วน ความห้อย หรืออะไรก็ตามที่เป็นปัจจัย ควรมีการวิเคราะห์ทั้งหมด เพื่อหาแนวทางการผ่าตัดที่เหมาะสมที่สุดสำหรับคนไข้ และเพื่อผลลัพธ์ที่ดีที่สุด ควรเลือกสถานที่ที่เหมาะสม ปลอดภัย ไว้ใจได้ และศัลยแพทย์ตกแต่งผู้เชี่ยวชาญเป็นผู้ทำการผ่าตัดให้เท่านั้น

A detail analysis should be performed before the surgery and through this analysis whether the mouth corner was short, asymmetry, or droop, etc, every characteristic must be analyzed to decide the most suitable procedure for each individuals. To achieve a good semi-permanent effect, choose the right hospital with experienced surgeons.